Fiskeruta Facebook Kampanje Ukens produkt Fiskerutagutten Ukens bilde

Hva har SVENSKE gutter og en rettetang til felles?

Publisert: 07.03.2014 @ 15:56 Kategori: Fiskerutagutta Kommentarer: 1

Har lyst å gi dere en liten tidsreise i Fiskeruta! Siden siden 2010 har det virkelig gått unna med fisk og sjømat ffra de kjekke Fiskerutagutta. Det varmer et hjerte når du får telefoner fra kunder som sier de er fornøyd med fisken og FIskerutagutta. Vi er kanskje ikke som andre. Vi har selvtillit og vet hva vi driver på med.

Nemlig glede deg i hverdagen og damene en klem når de handler av oss!Jeg hiver inn noen bilder som viser litt av oss og hva vi driver med. Vi har kanskje Norges beste arbeidsplass. Alle Fiskerutagutta er en samlet gjeng som har et felles mål. Kicke Ass som vi sier. Her ser du i riktig rekkefølge Tobias, Pål og Christian. La oss være ærlig å si at slagordet er ment for SJØMATEN!

Christian også kalt Tjukken (han er ikke tjukk) Er en av de som leder Fiskeruta fram i felt. Han er en motiverende fyr med et stort hjerte for Fiskeruta. Som vi sier: Fiskeruta er ikke en jobb, men en livsstil! Med to åre erfaring vet han hva som skal til for å lykkes. Han er et bevis på at du kan gjøre en karriere i bransjen. Bare litt treg om morgen og mangler han melk blir han milldt psyko. Men ellers en fin fyr.Her har vi Tobbe. Mest kjent som speil kongen og rettetanga! Ikke mange gutter som bruker mer tid på badet enn glamor modeller som er hekta på oppmerksomhet. Han har også kjørt ned Kongsberg og glemmer også å sette på olje lokk slik at han knekker en motor i ny og ne! Ellers ligner han på en blondine. Her er han påkledd som en polfarer i 20 pluss grader. Men slapp av , det finnes en forklaring!

Han er svensk! Men det hadde du sikkert gjettet allerede.


Gir dere mer godsaker seinere!

I mellomtiden følger dere oss på Facebook

Eller bestiller noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

 

 

1 kommentar

Postet av: annette nymoen

kjempefine gutter, som kommer med den nydeligste fisken ...slutta helt og kjøpe fisk på butikken,den er ingenting i forhold til fiskeruta sin...gleder meg til tobben og co kommer igjen:):)
Dato: 07.03.2014 Tid: 16:31 URL:

Skriv en ny kommentar

hits