Fiskeruta Facebook Kampanje Ukens produkt Fiskerutagutten Ukens bilde

ABBA skal på norskkurs!

Publisert: 12.03.2014 @ 15:31 Kategori: Fiskerutagutta Kommentarer: 2

ABBA eller Adam som han egentlig heter har bestemt seg for å søke seg på norskkurs. Han har sett seg lei av alle norske dialekter. Etter å ha besøkt store deler av Norge har han blitt språk forvirret. Jesper har gjort det han kan for at gutten skal forstå norsk, men han har sine utfordringer. Han har samtidig sendt inn klage til svenske TV1 og TV2 for at de har diskriminert alt som heter norsk fjernsyn i 30 år! "det er jo forståelig"

 
Nå er det Skavlan og Hotell Ceasar som skal få språket inn i ørene. Samtidig skal han besøke alle kebab sjappene i Oslo for å lære seg kebab norsk. Han har hørt dette er populært for alle partysvensker!

 

 

ABBA er selve symbolet for Supermannen i Fiskeruta. Vi vil stå bak han med moralsk støtte, gi han de tilbakemeldingene har trengs for lykkes med det norske språket. ABBA, selvom du ikke var med på det gode 70 og 80 tallet. Vil din inntreden et sted på 90 tallet være like oppløftende i 2014! ABBA er og blir en fantastisk følelse av svensk pop og sjarmerer fortsatt den dag idag! Norsk har de vel aldri forstått! Bare riktig å feire med en ABBA klassiker som jeg vet du danser til når du legger deg!;)

 Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske ABBA lykke til;)

 

Følge Fiskerutagutta på Facebook
Ellers bestiller du noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

 

 

1 kommentar

Postet av: Petter Hansen

Moro å se dere gutta her inne! Når kommer låta deres ut?
Dato: 12.03.2014 Tid: 15:46 URL:

Postet av: Andrea L

Når kommer dere til Oslo? Mamma har lyst til å handle av dere! "kjekke"
Dato: 12.03.2014 Tid: 15:48 URL:

Skriv en ny kommentar

hits