fiskerutagutta -
Hjem Add Om oss Kontakt

0

Her ser vi våre to svensker på tur. De har endelig fått smake på litt norsk natur og en regnfull vinter! Adam "hertter kalt "Abba" og Andreas er begge single. De har ikke hatt mye lykke med damene ennå, men de sjarmerer ihvertfall kundene i senk når de er på besøk.

Abba prøver å kjøre en såkalt svensk "pose" for om han kan flørte fram det gode været. Han sier at dette er noe han pleide å gjøre i Sverige med stort hell. Han fikk desverre bare 5 minutter for da kom Ingrid som skulle ha torsk.

Da sier vi takk til Fiskerutagutta Andreas og Abba for idag. Skulle du være singel, liker sjømat og bor på fjellet er det bare å ta kontakt:)

 

Følg oss på Facebook!

Eller få et besøk av oss: Fiskeruta

 • 0

  Alle vet at Sverige ofte faller når det gjelder som mest! Men vi har fler unntak i Fiskeruta. 
  Her ser vi Andreas som jubler over rekord fangsten til Norge og ikke minst sin egen!!
  Det lyder slik: " Jag älskar Norge och Fiskeruta, sier Andreas. " 
   

  Vi ønsker dere alle en riktig god helg :D 
  Og besøk hjemme siden vår HER  

 • 0


  Fiskeruta er i rivende utvikling, noe som fordrer kunnskap og kreativitet, men fremor alt nærhet til kundene. Gjennom tid har fiskeruta skapt et lokalt foranket forretningsområde med fokus på kundens ønske om høykvalitetsprodukter fra havet, som følger nye trender og imøtekommer ernæringsmessige behov.


  " Ved å samle god fisk og sjømat under ett og samme tak, fiskebilen fiskeruta, ivertar vi kunnskap og service som kan gi kundene et sterkt varemerke. Vi skal gi bedre service til våre kunder, samarbeidspartnere og levere moderne, komplette løsninger. Fiskeruta får rett og slett muligheten til å kombinere kunnskap og utvikling, samtidig som vi kan imøtekomme tradisjonelle behov, gi inspirasjon og være åpen for nye trender. "

  Fiskeruta ble grunnlagt på grunn av mangelen på god sjømat på Østlandet. Vi har på kort tid blitt et av landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for våre kunder.

   Vår visjon: " Vi skal inspirere mennesker med råvarer som skaper sjømat opplevelser " 

   

  Vår facebook side: HER

  Kontakt oss: HER

 • Fiskerutagutta - Norsk sjømat har aldri vært så sexy!

  Fiskerutagutta ble etablert for det var mangel på en ekte blogg om Fiskerutagutta. Vi har på kort tid blitt veldig oppmerksomme på hvor viktig det er å gi tilbake. Så vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde