fiskerutagutta -
Hjem Add Om oss Kontakt

1

Fiskerutagutta har vært flinke og det var bestemt at vi alle skulle til Trysil. Med mange svensker kan dette bli en stor utfordring.

Fredrik, Jesper og Christian

Men det gikk utrolig bra og ingen har kommet til skade.Det er kun lille Andreas som ble meget syk på mandagen etter en hard helg på fjellet.

Men nå er alle gutta klare for nye utfordringer;)

 • 3

  Etter 2 uker på veien har gutta funnet ut at de faktisk liker å vise følelser for hverandre. Tiden hvor ting var litt flaut er borte og nå snakker gutta åpent om bier å sånt! Jesper og ABBA har utviklet et vennskap som gir de plass i mange flotte danse parader til sommeren!

   

   

  Her er ser vi dem like før det smeller!

     Christian ville også være med! Her ser vi Fiskerutagutta i action pose! "vilda pojkar på vägen"
  Så da håper jeg synet av flott norsk natur og norsk, svensk ungdom bidrar til å gjøre hverdagen en glede. For der har ihvertfall vi masse av.


  Følg oss på Facebook
  Ellers bestiller du noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

  #fiskeruta #fiskebilen #fiskebutikk #fiskerutagutta #godfisk #blogg

   

 • 2

  ABBA eller Adam som han egentlig heter har bestemt seg for å søke seg på norskkurs. Han har sett seg lei av alle norske dialekter. Etter å ha besøkt store deler av Norge har han blitt språk forvirret. Jesper har gjort det han kan for at gutten skal forstå norsk, men han har sine utfordringer. Han har samtidig sendt inn klage til svenske TV1 og TV2 for at de har diskriminert alt som heter norsk fjernsyn i 30 år! "det er jo forståelig"

   
  Nå er det Skavlan og Hotell Ceasar som skal få språket inn i ørene. Samtidig skal han besøke alle kebab sjappene i Oslo for å lære seg kebab norsk. Han har hørt dette er populært for alle partysvensker!

   

   

  ABBA er selve symbolet for Supermannen i Fiskeruta. Vi vil stå bak han med moralsk støtte, gi han de tilbakemeldingene har trengs for lykkes med det norske språket. ABBA, selvom du ikke var med på det gode 70 og 80 tallet. Vil din inntreden et sted på 90 tallet være like oppløftende i 2014! ABBA er og blir en fantastisk følelse av svensk pop og sjarmerer fortsatt den dag idag! Norsk har de vel aldri forstått! Bare riktig å feire med en ABBA klassiker som jeg vet du danser til når du legger deg!;)

     Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske ABBA lykke til;)

   

  Følge Fiskerutagutta på Facebook
  Ellers bestiller du noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

   

   

 • 4

  Fiskerutagutta er gutter som liker å holde seg i form! Vi har jo havets skattekammer ca 30 cm i fra oss til enhver tid. Men saken er at mange døgn i felt og lite faste måltider gjør at det kan bli noen utfordringer.  Her ser vi Tobias og Christian i kjent positur. Tobias elsker laks og ris. Christian elsker torsk og ris. Begge to satser på å bli Mr Fiskeruta 2014. Den største utfordringen er at Christian spiser veldig ofte opp maten til alle de andre!

  Hva er dine beste tips til Fiskerutagutta?

  I mellomtiden kan der følge oss på Facebook
  Ellers bestiller du noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

 • 1

  Jesper er kanskje den mest følsomme gutten i Fiskeruta. Han er svært opptatt at alle skal ha det bra og elsker en god latter. Han har et sjarmernede vesen som alle setter pris på. Men her om dagen møtte Jesper en gutt som heter Tobias. Tobias sa at han var sjefen i huset og de skulle kun ha laks. Jesper kikket ned på gutten å sa: Er du sjefen, så er du min beste venn;)

   

   

   

  Det sa bare klikk! Gutta skravlet sammen som de skulle kjent hverandre i 20 år. Tobias fortalte om sin livshistorie om hvor viktig det er med god sjømat som inneholder mye omega-3. Han er jo et perfekt eksempel på at man holder seg ung! Tobias hadde glemt nøkklene til  Porscha, men han hadde kjelka på lur.

   

   

  Så anbefalingen til Tobias var at han skulle ta seg av all levering av sjømat på fjellet. Han var ekspert på fjellkjøring og han hadde lappen på mørkekjøring uten lys.

     Her ser vi vår superhelt Tobias. Han fikk Fiskekaker og laks denne gangen. De var hans favoritter fra Fiskeruta.

  Måtte du ha all lykke til Tobias. Ses snart igjen. Hilsen Fiskeruta.

   

  I mellomtiden MÅ dere følge oss på Facebook
  Ellers bestiller du noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

   

 • 1

  Har lyst å gi dere en liten tidsreise i Fiskeruta! Siden siden 2010 har det virkelig gått unna med fisk og sjømat ffra de kjekke Fiskerutagutta. Det varmer et hjerte når du får telefoner fra kunder som sier de er fornøyd med fisken og FIskerutagutta. Vi er kanskje ikke som andre. Vi har selvtillit og vet hva vi driver på med.

  Nemlig glede deg i hverdagen og damene en klem når de handler av oss!  Jeg hiver inn noen bilder som viser litt av oss og hva vi driver med. Vi har kanskje Norges beste arbeidsplass. Alle Fiskerutagutta er en samlet gjeng som har et felles mål. Kicke Ass som vi sier. Her ser du i riktig rekkefølge Tobias, Pål og Christian. La oss være ærlig å si at slagordet er ment for SJØMATEN!

  Christian også kalt Tjukken (han er ikke tjukk) Er en av de som leder Fiskeruta fram i felt. Han er en motiverende fyr med et stort hjerte for Fiskeruta. Som vi sier: Fiskeruta er ikke en jobb, men en livsstil! Med to åre erfaring vet han hva som skal til for å lykkes. Han er et bevis på at du kan gjøre en karriere i bransjen. Bare litt treg om morgen og mangler han melk blir han milldt psyko. Men ellers en fin fyr.  Her har vi Tobbe. Mest kjent som speil kongen og rettetanga! Ikke mange gutter som bruker mer tid på badet enn glamor modeller som er hekta på oppmerksomhet. Han har også kjørt ned Kongsberg og glemmer også å sette på olje lokk slik at han knekker en motor i ny og ne! Ellers ligner han på en blondine. Her er han påkledd som en polfarer i 20 pluss grader. Men slapp av , det finnes en forklaring!

  Han er svensk! Men det hadde du sikkert gjettet allerede.


  Gir dere mer godsaker seinere!

  I mellomtiden følger dere oss på Facebook

  Eller bestiller noe god sjømat på Fiskeruta, så kommer vi på besøk!

   

   

 • 0

  Våre svensker har virkelig fått se norsk natur på sitt beste denne uka.

  Det tikker til stadighet inn bilder av våre svensker sammen med vår fantastiske natur og utsikt som de ikke er vant med i moderlandet.

   

   

  Titta här! Titta hur fantastisk den norska naturen är! Sjukt glad for att jag flyttade hit och började arbeta för Fiskeruta!

  Tack så hemskt mycket! Puss och kram ABBA!

   

  Svensker er tydeligvis like opptatt av natur og vær som oss nordmenn! Ikke rart de elsker nordmenn.

   

  Jesper og ABBA blir så glad av å være på tur sammen og de har virkelig lært å stole på hverandre etter de har lekt ?stol på meg? leken svensk edidtion. Da skal man nemlig løfte hverandre opp på skuldrene og skrike høyest mulig i´m the king of the world!

   

  Jesper og ABBA = bestevenner!

   

   

  Andreas og Fredrik liker å stå høyt oppe når det har blitt mørkt og titte ut på den fine utsikten de får, med alle lysene fra hus og skianlegg som fins rundt dem!
  Mens Tobbe stikker innom nærmeste pizzasjappe for å spørre om lakse taco, men ble servert en flott italiensk pizza med masse ost. Ikke dårlig for en sulten fiskemann!

   

      

   

  Da ønsker vi alle  en fantastisk helg! Kanskje du får et besøk av våre gutter i helgen. Du vet aldri hvem som banker på..